ΕΚΘΕΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, τα εγκαίνια της ποιητικής -καλλιγραφικής έκθεσης της κυρίας Junyan He στον εκθεσιακό χώρο “METApolis” υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλάδας – Κίνας. Η ποιήτρια καλωσόρισε τους παρευρεθέντες σε τρεις γλώσσες (Κινεζικά, Ελληνικά και Αγγλικά). Ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην παρουσίαση της έκθεσής της, τόνισε τους δεσμούς Ελλάδας – Κίνας και εξέφρασε την μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα, που είναι η πηγή της έμπνευσή της.
Εν συνεχεία η Α’ Αντιπρόεδρος κα Αμ. Ματιάτου εκθείασε το έργο της καλλιτέχνιδος και παρέθεσε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου.
Ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την απαγγελία μέρους της ποιητικής συλλογής από την ίδια την καλλιτέχνιδα, και στα ελληνικά, από μαθήτρια του Συνδέσμου μας. Κλείνοντας την απαγγελία, η κα Junyan He, καλωσόρισε το κοινό στον δικό της κόσμο, επιδεικνύοντας την καλλιγραφική της επιδεξιότητα.
Μετά την απαγγελία η Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας, κα Chen Xiao συγχάρηκε την καλλιτέχνιδα, εξέφρασε την συγκίνησή της για την ευαισθησία των ποιημάτων και εξήρε τον δεσμό και την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων των δύο χωρών μας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2012. Προτρέπουμε σε όλους να την επισκεφθείτε. Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά: 18.00 – 21.00, Σάββατο 12:00-21:00 & Κυριακή 12:00 – 18:00 Δευτέρα Κλειστά. Είσοδος Δωρεάν.