ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ HSK-Οκτώβριος 2020

Οι Εξετάσεις HSK πραγματοποιήθηκαν από τον Σύνδεσμο Ελλάδας-Κίνας με επιτυχία, στις 17 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Σάββατο, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, όπως επιβάλλει η εποχή του κορωνοϊού.

Το HSK («HanyuShuipingKaoshi») είναι σύστημα εξέτασης της Κινεζικής γλώσσας, που εφαρμόζει η Εθνική Επιτροπή Πιστοποίησης της Κινεζικής γλώσσας/Hanban του Υπουργείου Παιδείας της Κίνας. Τα θέματα των εξετάσεων και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι ίδια σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν 6 επίπεδα εξέτασης.

Στο φετινό διαγωνισμό μετείχαν 250 φοιτητές , που διαγωνίσθηκαν σε 6 επίπεδα. Ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν η συμμετοχή μεγαλύτερου αριθμού σπουδαστών νεαρής ηλικίας, που κατάφεραν να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε, όπως και όλους τους συμμετέχοντες, γιατί με τις αξιέπαινες προσπάθειες τους ξεπέρασαν εμπόδια, δίνοντας μας παράδειγμα μίμησης. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Ο Σύνδεσμός μας θα συνεχίσει τη μακρόχρονη εμπειρία συμμετοχής στις εξετάσεις, αφού είναι ο πρώτος που εισήγαγε το θεσμό στη χώρα μας. Αυτό υπαγορεύουν οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μας και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό το σκοπό.

 

Εξετάσεις HSK-17-10-2020