ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2013

Στις 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλάδας Κίνας κ. Α. Ποταμιάνου και του Αντιπροέδρου επί των Διεθνών σχέσεων κ. Κ. Κόντου με εξέχοντα μέλη του δημοσιογραφικού κόσμου της Κίνας.

Αντικείμενο συζήτησης,αποτέλεσε η φετινή αύξηση του εισερχόμενου Τουρισμού αλλά και η ευρύτερη ανάπτυξη του. Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού της αποστολής των Κινέζων δημοσιογράφων, θα αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών στις 500.000 με αμοιβαία προσπάθεια. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις της Κινεζικής αποστολής με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ε Μεϊμαράκη και στην συνέχεια με την Υπουργό Τουρισμού κα. Ο Κεφαλλογιάννη όπως και θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε Σαντορίνη και Μήλο.

Την αποστολή του Πρωθυπουργού για τα επιχειρηματικά φόρουμ στην Κίνα, συνοδεύει εκπρόσωπος του συνδέσμου Ελλάδας Κίνας, ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Κουσκούκης με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων που θα δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία αλλά και την ευρύτερη τόνωση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και του Τουρίσμου.

Λίστα δημοσιογράφων πανκινεζικής ένωσης